Energy Efficiëncy

Energie–efficiënt betekent dat voor de productie en het gebruik van een product of dienst niet méér energie wordt verbruikt dan nodig is. Des te minder energie nodig is om hetzelfde doel te bereiken, des te efficiënter het is. Een hogere energie-efficiëntie leidt bovendien tot een daling van de kosten. Een win-win-situatie dus, en daar houden we bij CoNet van. Als je Energy-Efficiency toespitst op de industrie dan is één ding zeker: op grote schaal wordt nog met verouderde systemen gewerkt. Er valt dus nog enorm veel winst te behalen door processen efficiënter te laten werken. En laten wij van CoNet daar nu in gespecialiseerd zijn.

Wilt u weten wat CoNet u op het gebied van Energy-Efficiency te bieden heeft? Neem contact op met Neem contact op met CoNet.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  • HHNK – migratie van de brander aansturing
    "Migreer de proces aansturing dusdanig dat we beter het proces kunnen aansturen, meer inzicht krijgen in het gehele proces en specifiek de energie consumptie, makkelijker systeem data kunnen vastleggen én mogelijk het rendement van het proces kunnen verbeteren. Uiteraard moet de omzetting snel en zorgvuldig". Zo laat de opdracht zich omschrijven die Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier verstrekte aan CoNet. Wilt u ...
    Lees meer