Farmacie

De farmacie is een ingewikkelde wereld waar – terecht – strenge eisen gelden. Farmaceutische bedrijven staan onder scherp toezicht van de Food & Drugs Administration: het instituut dat wereldwijd alle farmaceutische activiteiten registreert en controleert. Bij CoNet zijn we gespecialiseerd in het veilig en hygiënisch automatiseren van de fabricageprocessen in de farmaceutische industrie. Ook op het gebied van het veilig automatiseren van het ordersysteem kunnen wij waarde toevoegen. Hiervoor is het ordertrail systeem van Siemens uitermate geschikt. Dit systeem voorziet in een database waarin digitaal handtekeningen kunnen worden gezet. Uiteraard zijn de databases gelockt en dus volkomen veilig.

Bent u werkzaam in de farmacie en wilt u weten wat wij op dit gebied voor u kunnen betekenen? Neem dan contact op met CoNet.

Afgeronde projecten binnen deze branche:
  • CoNet realiseert virtuele testomgeving voor Bilthoven Biologicals
    Het bedrijf Bilthoven Biologicals ontwikkelt en produceert vaccins tegen infectieziekten. De missie van Bilthoven Biologicals (BBIO) is om kinderen overal ter wereld tegen deze ziekten te beschermen. Naar schatting wordt wereldwijd meer dan dertig procent van de vaccins in Bilthoven, of met de technologie van BBIO, geproduceerd. Dat aandeel wordt in rap tempo groter. BBIO is ontstaan vanuit het Rijksinstituut ...
    Lees meer