Energy Efficiëncy

Energie–efficiënt betekent dat voor de productie en het gebruik van een product of dienst niet méér energie wordt verbruikt dan nodig is. Des te minder energie nodig is om hetzelfde doel te bereiken, des te efficiënter het is. Een hogere energie-efficiëntie leidt bovendien tot een daling van de kosten. Een win-win-situatie dus, en daar houden we bij CoNet van. Als je Energy-Efficiency toespitst op de industrie dan is één ding zeker: op grote schaal wordt nog met verouderde systemen gewerkt. Er valt dus nog enorm veel winst te behalen door processen efficiënter te laten werken. En laten wij van CoNet daar nu in gespecialiseerd zijn.

Wilt u weten wat CoNet u op het gebied van Energy-Efficiency te bieden heeft? Neem contact op met Neem contact op met CoNet.

 


Afgeronde projecten binnen deze branche:
  • CoNet ontwikkelt eerste ‘HoogspanningBeveiligingSimulator’
    Enige in de wereld met in house Energy Test & Ontwikkelcentrum Yes, we did it! Als eerste Siemens-partner ter wereld heeft CoNet een testkast ontwikkeld waarmee elke hoogspanningsomgeving - of het nou een windmolenpark, een energienetwerk of een industriegebied is - kan worden nagebootst. De HoogspanningsBeveiligingsSimulator maakt het mogelijk om beveiligingen door middel van instromen daadwerkelijk te testen. Het zeer ...
    Lees meer